2021-02-23

A New York Times csendben visszavonta a Capitoliumban meghalt rendőrről írt állításait

 Az eredeti cikk arról szólt hogy a Capitoliumban meghalt egy rendőr, mert valaki leütötte egy poroltóval. A New York Times azt írta hogy ez volt a halál oka. Viszont azóta csendben megváltoztatták a cikket és beleírták hogy új információk szerint ez egyáltalán nem biztos, sőt, a boncolás szerint a halált egyáltalán nem az ütés okozta, a rendőr halálának semmi köze nem volt a tűzoltókészülékes dulakodáshoz.

Bár a régi állítást törölték és lecserélték az új információra, a világ sajtója természetesen csak a régi állításról számolt be, és nem korrigálták az új információval.

Pedig ez azt jelentheti hogy valójában a Capitoliumba benyomuló tömegek senkit nem öltek meg. Ez pedig kivonná a szelet a Trump ellenes propagandahajó vitorlájából.

https://americanmilitarynews.com/2021/02/new-york-times-retracts-report-that-trump-supporter-killed-capitol-officer-with-fire-extinguisher/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...