2020-10-31

Újabb fekete rapperek álltak Trump mellé, Lil Pump és Lil Wayne is Trump szavazásra buzdít

 Lil Wayne találkozott is Trumppal, elmondta hogy Trump segít a feketéknek is, megreformálta a bűnügyi rendszert, és olyan segítséget ajánl amivel a fekete közösség sokat haladhat előre. Trump találkoztot velük, meghallgatta őket, biztosította a fekete közösséget arról hogy komoly lépéseket tesz majd hogy megoldja az Afro-Amerikaiak problémáit is.

https://twitter.com/LilTunechi/status/1321941986174226432

Valójában annyira nem meglepő hogy Lil Wayne is Trump mellé állt, tekintve hogy korábban volt vele egy interjú a rasszizmusról ahol ahelyett hogy panaszkodott volna, azt mondta hogy ő sosem tapasztalt rasszizmust, sőt, amikor be volt drogozva és egy lövésben megsebesült, akkor egy fehér rendőr mentette meg az életét. Így nem csoda hogy Trumppal szemben sincsenek előítéletei.

Az viszont érdekes hogy ő már az ötödik sikeres fekete rapper aki hajlandó Trumppal együtt dolgozni a feketékért. Amiért Kanye Westet évek óta húzzák, miszerint fekete rapper létére Trumppal mutatkozik, az most úgy tűnik már lassan nem számít bűnnek. Talán egy kicsit előrejelzés is afelé, hogy ezúttal több fekete fog Trumpra szavazni mint 4 évvel ezelőtt.

Kanye West

Ice Cube

50 Cent

Lil Pump

Lil Wayne

Ki lesz a következő? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...