2020-10-31

Varázslatos úton tűntek el a Biden család elleni bizonyítékok, majd megkerültek mikor kiderült hogy csak másolatok is vannak

 A FoxNews a szokásos szállítócéget bízták meg azzal hogy az említett bizonyítékokat elszállítsa az egyik helyről a másikra. Soha nem volt baj a céggel, így nem is gondoltak semmi rosszra. Érdekes módon most először a csomag eltűnt. Később megtalálták a kibontott csomagot, de a tartalma szőrén-szálán eltűnt. Hiába vetett be mindent a csomagküldő szolgálat, hiába végzett nagyon komoly nyomozást az ügyben, nem lett be a Biden családot még kínosabb helyzetbe hozó bizonyíték. 

Biztosan csak véletlen hogy pont most és pont ebben az esetben tűnt el valami, mintha csak tudták volna valakik hogy mit kell ellopni és honnan. 

A Demokraták örülnek, és hazugnak hívják Tuckert, viszont az a helyzet hogy a jelek szerint a nem az volt az egyetlen másolat. Tehát úgy néz ki hogy a lopás nem fogja befolyásolni azt hogy mi kerül majd a nyilvánosság elé.


Meglett a Biden család elleni bizonyíték másolata

Mikor az eltűnt adattárolóból országos ügy lett és kiderült hogy csak egy másolat volt, tehát Biden ellen így-is úgyis megvan a bizonyíték, akkor hirtelen megtalálta a szállítócég (UPS) az adattárolót. Érdekesség, hogy a sztori szerint csak az egyik munkásuk találta meg a földön a raktárban. Hogy hogy került ki csomagból, hogy a csomagot ki nyitotta ki és miért, hogy hogy lehet hogy ez a UPS szerint "szinte soha sem történik meg" az ponst most, pont ebben az esetben mégis megtörétnt, az persze rejtély. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...