2020-10-20

Több híresség is bajban, mert nem hajlandóak beállni a sorba

 Ezúttal Ice Cube van támadás allatt, a rapper/színész olyat merészelt tenni, hogy a fekete közösségért nem zárta ki hogy a Trump kormányzattal is összedolgozzon. Természetesen nem támogatja Trumpot, sem mást, csak a közösség érdekeiről beszélt. De ennyi már elég is volt arra hogy liberálisok tömegei, a sajtó, a média, újságírók hada kezdje lejáratni, olyanokat írjanak róla hogy a rapper Trump-szavazó, hogy "beállt a sötét oldalra" és egyebek. Persze ebből semmi sem igaz, de Ice Cube most rájöhetett hogy a Demokraták nem bírják elviselni ha egy fekete nem az ő érdekeiket szolgálja.

Chris Pratt színész is gyűlölet tárgya. A Galaxis Őrzői és a Jurassic World filmek hőse súlyos bűnt követett el. Amikor a munkatársai Joe Bidennek kalapoztak pénzt, ő nem adott a közösbe, mert azt mondta hogy nem Biden szavazó. Ez Hollywoodban elfogadhatatlan, sőt megengedhetetlen, így most gyalázkodások és lejárató cikkek tömegét kell elviselnie. Bár nem is mondott olyat hogy Trumpot támogatná, mégis azzal "vádolják". (Mintha az bűn lenne...) Sőt, még templomba is jár amit szintén nem néznek jó szemmel a filmszakmában. 

Ezt megelőzően Gina Carano (Mandalorian sorozat színésznője) lett tömeges zaklatás áldozata, mivel ő is elkövetett valami abszolút borzalmas dolgot. Twitteren kimondta hogy ő nem támogatja a BLM-et, sőt letiltja a BLM támogatókat. Olyan már pedig nincs, a Black Lives Matter mozgalmat kötelesség követnie mindenkinek, főleg a hírességeknek, de mivel ő nem volt hajlandó rá, így mocskolódások sorát kellett kiállnia. Illetve kell állnia a mai napig, mert 1-2 hónap elteltével sem hagynak neki békét.

50 Cent-et pedig most szedik darabokra, mert bejelentette hogy ő Trumpot támogatja.Hozzátette hogy az se érdekelné ha Trump nem kedvelné a feketéket. A rappernél Joe Biden adóemelési terve verte ki a biztosítékot.

https://www.foxnews.com/media/ice-cube-says-cnn-canceled-a-scheduled-appearance-amid-fallout-from-working-with-trump

https://www.sportskeeda.com/esports/twitter-calls-chris-pratt-worst-chris-attempts-cancel-alleged-trump-supporter

https://www.hitc.com/en-gb/2020/08/05/gina-carano-is-cancelled-on-twitter-after-users-claim-she-blocks-blm-supporters/

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8857403/50-Cent-doesnt-care-Trump-doesnt-like-black-people-endorses-president-taxes.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...