2020-10-20

Halott emberek kapnak szavazólapokat, szavazólap-lopások postaládákból

 Los Angeles, CALIFORNIA: - Egy Tom Thompson nevű férfi megkapta a szavazólapját. A gond viszont az hogy nem csak a sajátját, hanem a szülei szavazólapjait is, holott a szülei már több mint 10 évvel ezelőtt meghaltak.

A férfi nincs egyedül, ugyanis tízezrével jelzik a problémát mások is, hogy pont ugyanez történt velük és hogy ők is halott rokonok szavazólapjait kapták kézhez.

Súlyos visszaéléseket eredményezhet a dolog, ugyanis nem sokba telik valakinek halottak szavazólapjait, vagy rossz címre érkezett szavazólapokat kitöltenie.

https://losangeles.cbslocal.com/2020/10/09/redondo-beach-man-receives-official-ballots-for-deceased-parents/


Van aki pedig körbejárja a környéket és postaládákat fosztogat szavazólapokért

Escondido, CALIFORNIA: - Voltak akik arra ébredtek, hogy a postaládájukat felnyitották és elvittek belőle mindent, a szavazólapjaikkal együtt. 

A biztonsági kamera felvételén látszik, ahogy a férfi odamegy a postaládához és mindent kivesz belőle. Nem csak egy háznál, hanme végigjárta az utcát és minden postaládát kifosztott.

Sok borítékot megtaláltak kidobva, de a szavazólapok nem lettek meg.

Két szövetségi bűncselekmény történt ezzel, az egyik a postaládából lopás, a másik pedig a választási törvények megsértése.

Egyelőre keresik az elkövetőt.

https://fox5sandiego.com/news/politics/presidential-election-2020/thief-grabs-mail-ballots-from-north-county-neighborhood/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...