2020-09-17

Transz-sátánista-anarchista nyerte meg a Republikánus-sheriff előválasztást

 NEW HAMPSHIRE: - Egy férfiből lett nő transz-sátánista-anarchista nyerte meg a Republikánus-sheriff előválasztást. Nem titkolta hogy kicsoda és a "b*szódjon meg a rendőrség" szlogent is használta, de mivel egyedül indult Republikánus jelöltként, még így is kapott 4000 szavazatot amivel elvitte az előválasztást és győzött. Az ok egyszerű, az emberek látták hogy Republikánus de nem tudták hogy kicsoda, így gondolkodás nélkül odatették az X-et a neve mellé.

Persze a jelölt agyon jól tudta hogy mit csinál és csak taktika volt ami bejött neki, a valóság az hogy valójában semmilyen szempontból nem mondható konzervatívnak vagy republikánusnak.

Ez csak az előválasztás volt, a nagy választások minden bizonnyal el fog bukni. Ha nem, akkor a New Hampshire állam beli megyében egy rendőrgyűlölő férfiből lett sátánista anarchista nő lesz a sheriff. Igaz, valójában csak oda akart vágni a rendszernek, és be is bizonyította hogy az emberek birkák és gondolkodás nélkül szavaznak bárkire, szimplán csak az alapján hogy a választólapon milyen párt szerepel a jelöltek neve mellett. 

https://nypost.com/2020/09/13/trans-satanist-anarchist-wins-gop-nomination-for-sherrif/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8726583/Transgender-Satanist-anarchist-wins-Republican-nomination-New-Hampshire-county-sheriff.html

https://www.insidesources.com/transsexual-satanist-anarchist-is-gop-sheriff-nominee-in-new-hampshire/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...