2020-09-19

Minneapolis-ban is létrejött egy CHAZ/CHOP zóna

 Minneapolis, MINNESOTA: - A városban "George Floyd AUTONOMOUS ZONE" néven jelent meg a szélsőségesek zónája. Szépen körbekerítették falakkal, barikádokat emeltek az utakra és nem engedik be sem a rendőrséget, sem a tűzoltókat, se semmilyen hatóságot. 

Persze az ott lévő üzleteknek ez rossz. Sőt, a zóna lakóinak az első dolga az volt hogy félholtra vertek egy üzlettulajdonost, mert az nem adott nekik pénzt. Ezt a csoport tagadja, de a rendőrség, az áldozat és az áldozat felesége is állítja hogy így volt, miszerint összeverték a férfit, majd nem engedték be a mentőket és a kiérkező rendőröket.

Az esetről biztonsági kamera felvétel is van. Egy férfi besétált az üzletbe, lelökött dolgokat az asztalról, a tulaj megjelent, mire őgy megverték, hogy ő már csak a kórházban tért magához. Az elkövető összetörte a számítógépét és dolgokat lopott az asztalról. A megtámadott férfinek eltört az arccsontja, több fogát is kiverték és jó pár öltéssel kellett összevarrni a fején keletkezett sérülést.

https://www.foxnews.com/us/minneapolis-autonomous-zone-emergency-response

https://kstp.com/news/police-say-autonomous-zone-blocked-emergency-response-to-brutal-assault-citizens-group-disagrees/5866263/

https://www.theblaze.com/news/minneapolis-autonomous-zone-george-floyd-attack



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...