2020-09-19

Elmaradt "a Fehér Ház"ostroma"

 Washington D.C. - A Fehér Ház elleni "csata-tüntetés" elmaradt. 50 napos tüntetést jelentettek be a szervezők néhány hete, de úgy tűnik hogy már az első nap súlyos vereséget szenvedtek. A szervezők már most visszavonulót fújtak. Arra hivatkoztak hogy Trump támogatók tömegei "fenyegették őket". 

A valósághoz közelebb állhat, hogy Trump és a szövetségiek kitakarították Portland-et és a városban (egyelőre) megszűntek a zavargások. Ott rengeteg zavargót letartóztattak és szövetségi vádakal előzetesbe rakták őket, igen komoly börtönbüntetéseket helyezve kilátásba, emiatt a többi is inkább abbahagyta a balhézást is hazament. Talán pont emiatt döntöttek úgy a Fehér Házat lerohanni készülő radikális szervezők, hogy már az első nap lemondják a tüntetést.

Már csak azért sem hihető hogy Trump-támogatók fenyegetéseitől ijedtek volna meg, mert a helyszínen Trump támogatók sem jelentek meg, szó szerint senki nem volt a Fehér Ház előtt aki politikai oldalt képviselt volna.

A hírek szerint terveznek majd tüntetéseket a szervezők, de nem úgy, nem akkor, nem olyan formában...

https://townhall.com/tipsheet/juliorosas/2020/09/17/white-house-siege-suffers-first-day-set-back-n2576411



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...