2020-09-28

Ilhan Omar a Demokraták kedvence újabb botrány közepén - választási csalás

Minneapolis, MINNESOTA: - A botrányokkal körülvett Ilhan Omar Demokrata képviselőnő újra slamasztikában van. Kiderült hogy fejenként legalább 200 dollárt fizetett a csapata egy-egy szavazatért és tömegesen gyűjtötték be azokat a szavazatokat. A videót a Project Veritas oknyomozó csoport készítette, a rejtett felvételeket ők hozták nyilvánosságra. A videón látszik ahogy átadják a pénzt a szavazólapért. A szavazatokat begyűjtők egyenként is fejpénzt kaptak a tranzakciókért, a kampányirodától. 

A "gyűjtögetők" bekopogtak a szomáliai lakásokba, fizettek és vitték a szavazólapokat. 

A szavazatokért fizetni és azt begyűjtögetni teljesen illegális, a választási törvények megsértése, így most a képviselőnő ellen (és a többi törvénysértő ellen) akár vádat is emelhetnek.  Tudták hogy amit elkövettek az illegális, és ezt a videóban ki is mondták. Egyszerűen csak nem érdekelte őket a törvény.

Többek megszólaltak a felvételeken, mindent önként elismerve. Volt aki azt mondta hogy muszáj együttműködniük a pénzt kínálókkal, mert ha nemet mondanak nekik akkor fenyegetik őket és ugye ki akarja hogy összeverjék. Tehát muszáj átadniuk a szavazólapokat és azt tenniük amire utasítják őket.

Emellett olyan is tömegesen történt hogy amelyik ember nem beszéli tökéletesen a nyelvet, azzal bementek a "segítők" a szavazófülkébe és helyettük szavaztak. Ami szintén illegális. (A büntetési tétel 5 év letöltendő és amellett 10.000 dolláros büntetés.)



https://www.dailymail.co.uk/news/article-8783191/Minneapolis-police-investigate-reports-Ilhan-Omars-supporters-harvested-ballots.html

https://nypost.com/2020/09/27/project-veritas-uncovers-ballot-harvesting-fraud-in-minnesota/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...