2020-09-28

BLM vezetőt tartóztattak le a hatóságok gyilkossági kísérletért, mert a nő a kocsijával Trump támogató rendezvényen a tömegbe hajtott

Yorba Linda, KALIFORNIA. - 2 Trump támogató sérült meg, amikor egy 40 éves Black Lives Matter szervező nő a rendezvényen résztvevők közé hajtott az autójával. A (Caravan4Justice) nevű BLM párti szervezet vezetője próbált elhajtani a helyszínről ahol a tömeg próbálta megállítani, de a rendőrök is hamar kiérte és letartóztatták az elkövetőt, aki ellen most emberölés kísérlete ellene a vád.

Videó van róla ahogy a nő az autójával felgyorsít és úgy csapódik abba a tömegbe ami a BLM demonstráció ellen jelent meg, nem túl messze a BLM rendezvénytől.

A BLM demonstrációján kb. 250 ember vett részt, és az autós támadó nő volt a rendezvény szervezője.

A cikkekben próbálják összehasonlítani a korábbi esetekhez ahol autósok ütöttek el BLM zavargókat, de egyértelmű hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. A BLM zavargók az út közepén támadnak az autókra amik félelemből lépnek a gázra, ez esetben pedig egy könyvtár parkolójába hajtott egy autó mert a sofőr gyilkolni akart.

A két sérültet (egy férfit és egy nőt) kórházba szállították, az állapotuk ugyan nem életveszélyes, de a férfi mindkét lába eltört.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8777035/Shocking-moment-BLM-organizer-plows-car-crowd-Trump-supporters.html

https://losangeles.cbslocal.com/2020/09/26/yorba-linda-orange-county-car-protest/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...