2020-08-11

Zavargások: Seattle és Phoenix

Seattle, WASHINGTON: - 16 zavargót tartóztattak le a hatóságok, 1 rendőr komolyabban megsérült amikor tüzijátékot lőttek ki rá. Rajta kívül egy másik rendőr is megsérült az összecsapásokban.

Egy Amazon üzletet is sikerült szétverniük, nagy kalapáccsokkal zúzták be a kirakatait. A többi környező üzlet is így járt. Kapott a jóból egy Starbucks kávézó, egy Chase banképület, de még egy élelmiszer bolt is.

https://ktvz.com/top-stories/2020/08/10/portland-rioters-set-fires-use-mortar-2-officers-hurt/


Phoenix, ARIZONA: - Békés tüntetéssel kezdődött a BLM felvonulás, de később zavargásokba fulladt az egész. A rendőrség próbálta a tömeget feloszlatni, hanggránátokat vetettek be, majd 8 embert őrizetbe vettek. 

Érdekesség, hogy a tömeg Michael Brown-ért jött össze, akit még Obama elnöksége alatt lőtt le egy rendőr Missouriban, holott nem rég Arizonaban lőttek hátba kétszer egy férfit aki meghalt, de érte nem tüntetett senki. Igaz, ő nem fekete volt.

https://www.azcentral.com/story/news/local/phoenix-breaking/2020/08/09/people-gather-phoenix-anniversary-michael-browns-killing/3332600001/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...