2020-08-11

Chicago-i fosztogatás, videók

Chicago, ILLINOIS: - Kegyetlen zavargások törtek ki a nagyvárosban, több mint 100 embert tartóztatott le a rendőrség. Nem egyszerű vandalizmus történt, hanem újra történtek tömeges fosztogatások is. Nekiment a tömeg a luxusboltoknak (szó szerint, autókkal hajtottak a kirakatokba) és sikeresen benyomultak egy Tesla autókereskedésbe is. Vittek mindent ami mozdítható volt.

Lövöldözés is volt, majd a tömeg összecsapott a rendőrséggel. 13 rendőr megsérült. 

- A Chicago-i rendőrség nyilatkozott, azt mondták hogy bűnözők terjesztették el azt hogy a rendőrség lelőtt egy fegyvertelen fekete tizenévest, ami nem igaz, de sikerült a hazudozóknak elérnie hogy ebből balhé legyen és lehessen fosztogatni. Hozzátette a rendőrfőnök azt is, hogy néhány hete ugyanez történt, akkor azt terjesztették el hogy ártatlan fegyvertelen fekete férfit lőttek le a rendőrök, holott az akkor lelőtt férfi fegyveres volt és a rendőr jogosan használta a szolgálati pisztolyát.

https://www.cbsnews.com/news/chicago-police-shooting-englewood-unrest-citizens/

https://abcnews.go.com/US/wireStory/crowds-clash-police-steal-downtown-chicago-stores-72278121


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...