2020-08-23

Zavargások Denverben, megrongált rendőrőrs

Denver, COLORADO: - Szombat este Denverben is zavargás volt a műsoron. A rendőrség épületét is megtámadták és kalapácsokkal betörték az ablakait.

A város egyik képviselője aki mellesleg fekete, felháborodásának adott hangot és elítélte a zavargókat.

"- Amit mi láttunk itt múlt éjjel, az nem tüntetés volt, hanem anarchia. Azt akarom hogy tudják ezek az anarchisták, tisztán és érthetően mondom hogy nem akarjuk itt látni őket a városunkban. Egyáltalán nem. Ha visszajönnek ide a Colorado-i Denverbe hogy anarchiát szítsanak, romboljanak és erőszakot kövessenek el, akkor biztosíthatom őket hogy a törvény minden eszközével fellépünk ellenük és megállítjuk őket."

Feketeként még hozzátette:

" - Ti nem képviseltek minket (feketéket), ne használjátok a bőrszínem arra hogy arra hivatkozva leromboljátok a városom. Ez a viselkedés nem jó semmire. Nektek semmi közötök a fekete életekhez, viszont ez a város segített a feketéknek már több generáció óta. Ti maradjatok otthon. Ha nem tüntettek békésen... akkor otthon kell hogy maradjatok. Ne gyertek ide, különben megállítunk titeket."

A rendőrfőnök 12 letartóztatottról beszélt, illetve 1 sérült rendőrről aki harmadfokú égési sérüléseket szenvedett.

https://www.thedenverchannel.com/news/crime/denver-officials-on-saturday-night-fires-vandalism-it-was-anarchy

https://kdvr.com/news/give-em-hell-demonstration-at-dpd-headquarters-calls-for-abolishment-of-police/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...