2020-08-30

Meggyilkoltak egy Trump támogatót Portlandben

Portland, OREGON: Bár a sajtó csak olyanokat ír hogy "egy személy meghalt" és a Trump támogatókat állítja be úgy mintha ők támadtak volna mindenféle ártatlan járókelőkre, illetve hogy a szegény BLM tüntetők csak a rasszizmus ellen szólaltak volna fel és a gonosz Trumpistáknak ez nem tetszett. 

A valóság viszont az hogy a Trump támogatók csak egy autós felvonulást szerveztek, azon vettek részt, miközben szélsőbaloldali tüntetők üvöltöztek nekik közvetlen közelről, a járdáról. 

Aznap este is történhetett valami, bár a sajtó igen szűkszavú arról hogy mi történt. Csak "összecsapást" emlegetnek, de hogy pontosan mi történt, arról nem írnak semmit.

A sajtó jelentése szerint az áldozat a Patriot Prayer szervezet sapkáját viselte és nem verekedés miatt halt meg, hanem mellkason lőtték.

Érdekes ahogy néhány napja milyen szalagcímek jöttek le, mikor egy patrióta 17 éves önvédelemből lőtt 2 két szélsőbaloldalit. Most hogy kivégeztek egy hazafias gondolkodású férfit, a hírek címében nem említenek sem gyilkosságot, sem szélsőséges baloldali gyilkosokat, se semmit.

Frissítés: - A beszámolók szerint a konzervatív férfi sétált az utcán, mire kiáltottak hogy "találtunk egy Trumpost!", a szélsőbaloldali elélépett és támadólag közeledett felé. A konzevatív paprikaspray-t vett elő és ráfogta, ami a helyzetben teljesen elfogadható önvédelmi reakció, de a szélsőbaloldali lőfegyvert vett elő és mellkason lőtte a Trump támogatót, akinek annyi ideje maradt hogy fújt rá egy kis paprikatöltetet, de ugye ez már lényegtelen. A férfi ez után meghalt, aki pedig agyonlőtte, őt keresi az egész Internet. Gyanúsított van, mert talán sikerült beazonosítani, de ez még nem bizonyított.


A videó a gyilkosságról:

https://www.facebook.com/TomMatthewRyan/videos/1808904699247393


https://nypost.com/2020/08/30/video-captures-deadly-shooting-of-man-in-patriot-prayer-cap-during-portland-protests/

https://www.ft.com/content/ba0bc6d3-f498-459b-b722-b7d0469193fe

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...