2020-08-31

Augusztusban 3 transszexuálist és 2 konzervatív homoszexuális férfit is megtámadtak a BLM szélsőségesei

Los Angeles, KALIFORNIA: A transszexuálisokat (a videók szerint) 5-6 fekete férfi támadta meg és rabolta ki. Volt amelyiket leütötték, volt amelyiket fenyegették, megrángatták, elvették a telefonjukat, cipőjüket, miközben röhögtek rajtuk, és egy ponton elkezdték kiabálni hogy "Black Lives Matter". 

A támadók csoportjából 2 férfit megtaláltak a rendőrök és előállították őket kihallgatásra, de rögtön utána elengedték mindkettőt. Egy harmadikat keresnek a hatóságok, aki a leginkább aktívan részt vett a támadásban és rablásban. Őt még nem találta meg a rendőrség.

Washington DC: A másik eset néhány napja történt a fővárosban, mikor is a két konzervatív homoszexuális áldozat kilépett a Fehér Ház rendezvényéről. Sétáltak a járdán, de hirtelen is több BLM tüntető támadt rájuk, az egyik férfit megütötték, leb*zizták és le is köpték őket. 




https://thepostmillennial.com/blm-assaulted-2-gay-men-3-trans-women

https://losangeles.cbslocal.com/2020/08/25/man-freed-from-jail-pending-further-investigation-into-attack-on-eden-the-doll-friends-in-hollywood/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...