2021-09-25

Embercsempészetben bűnös a Fehér Ház? Már 30ezer embert szállítottak át a határon

Miközben a Fehér Ház azt állítja hogy nem fogad be mindenkit és hogy tömegével deportálja a határról az illegális határátlépőket, a jelenlegi helyzet szerint úgy néz ki hogy hazudik az ország vezetése. A Biden adminisztráció nem deportálja őket tömegével, sőt, eddig összesen csak 500 rakott repülőre.Mivel naponta több ezer Haiti-i illegális bevándorló lépi át a határt, az 500 fő mondhatni semmi, főként hogy a földetérés után újra azonnal megindulnak a határ felé.

Mindenközben az amerikai hatóság ezrével, jelöletlen buszokkal szállítja őket lakott településekre ahol kiteszi őket és otthagyja. Ezt bárhonnan is nézve úgy hívják hogy embercsempészet.

A kérdés hogy ha Haiti-ről katasztrófa miatt menekültek, akkor hogy jutottak el Mexikóba, illetve ha már ott vannak Mexikóban biztonságban, akkor miért hivatkoznak menekült státuszra?

A Fehér Ház végül elismerte hogy kezdik szétszórni a Haiiti-i illegálisokat az USA területén, főként Texasban.

Közben elismerték hogy 30.000 embert fogtak el a határon, abból 17.400 már beadta a tartózkodási kérelmét, 8000 főt küldtek vissza (kevesebb mint a harmadát - akik valószínűleg újra megindulnak a határ felé) és 2.600 főről azt sem tudják hogy hol van.

És hogy hogy kerülnek az emberek a Texas-i határra Haitiről, ami 3000 km-re van onnan? Repülővel Mexikóba, ahonnan pedig gyalog át a határon.

https://www.khou.com/article/news/special-reports/at-the-border/haitian-migrants-staying-in-the-us/285-aac4d674-5f8e-4dbf-a429-70fac6096550

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10025687/Migrant-camp-south-Texas-dwindles-people.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...