2021-08-14

Fehér rendezvényt akart felrobbantani a szélsőbalos merénylő

 A vád alá helyzett személy egy veterán, akinek az volt a terve hogy egy "fehér nacionalista" rendezvényt robbantott volna fel, Long Beach, California-ban, 2019 áprilisában.

A 28 éves férfi ellen terrorizmus és tömegpusztító fegyver használatának kísérlete.

A férfit a bombával a kezében kapták el.

A vád alá helyezett férfi 16 hónapot szolgált a seregben, de onnan idő előtt kirúgták egy meg nem nevezett súlyos tett (vagy bűnelkövetés) miatt. 

A jelenlegi tettéért 15 év letöltendőt is kaphat.

(A szerkesztő megjegyzése: - Az az ügyész, a sajtó, a média is azt álltotta hogy "fehér nacionalista" rendezvényről volt szó. A rendezvényről annyit lehet megatalálni, hogy hazafias rendezvényként lett meghirdetve, semmilyen utalás nem volt arra hogy bármilyen faji vagy származás lett volna a témája. Lehetséges hogy csak az illegális bevándorlás ellen tüntetett volna néhány ember, de mivel lemondták, így senki nem ment oda, még a szervezők sem.)

https://americanmilitarynews.com/2021/08/army-vet-convicted-in-attempt-to-bomb-ca-white-nationalist-rally/

https://www.abc10.com/article/news/crime/army-veteran-convicted-plotting-to-bomb-california-rally/103-cbec40d8-ed3c-42a6-8cec-2ab5ef3a95d4

https://fox40.com/news/california-connection/army-veteran-convicted-of-plotting-to-bomb-california-rally/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...