2021-08-01

A Facebook és egyéb közösségi oldalak már az ENSZ által megjelölt "jobboldali-milíciákat" is üldözni fogja

Többek között a Facebook, a Twitter és a Microsoft is bővíti és megfigyeli az adatokat a "terroristákről", többek közt a radikális jobboldaliakról és milíciákról, amiket az ENSZ nemzetközi szervezete jelöl meg nekik.

Ezen a ponton már a Proud Boys, a Three Percenter szervezet és a szélsőjobb is felkerült a listájukra. Mindenkit kitiltanak, letiltanak akinél gyanú merül fel arra hogy a fenti szervezetekhez vagy csoportokhoz közük van.

Már 14 vállalatnak van listája az emberekről, köztük a Redditnek, a Snapchat-nek, az Instagramnak, Verizon media-nak, LinkedIn-nek és Dropbox-nak is.

A hírben szintén nincs megemlítve semmilyen szélsőbaloldali, erőszakos anarchista vagy egyéb szervezet, ahogy a fekete szeparatista és fekete hatalmat követelő rasszista szervezetek és közösségek sincsenek a listán.

https://americanmilitarynews.com/2021/07/facebook-big-tech-to-monitor-right-wing-militia-content-flagged-by-u-n-reuters/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...