2021-07-24

Fehér Ház: figyeljük a közösségi oldalon a posztokat és mi mondjuk meg a Facebooknak hogy miket töröljön

A Fehér Ház szóvivője a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Biden kormányzat megfigyeli a közösségi médiát és hogy a kormány sorra megjelöli azokat a posztokat amiket hamis hírnek gondol és utasítja rá a Facebookot/Twittert hogy töröljék. Hogy folyamatos kapcsolatban állnak a Facebookkal és egyéb közösségi oldalak vezetőivel, és ők mondják meg hogy hogy működjön a közösségi média, hogy milyen poszt maradhat, illetve melyiket töröjék az adminok.

Nem csak posztokat töröltetnek, hanem oldalakat, csoportokat és személyes fiókokat is.

Ezzel elismerték hogy a kormány határozza meg hogy ki mit mondhat az Interneten, csak úgy mint Kínában.

Így be is bizonyosodott amit már sokan tudtak eddig is. A Demokraták tartják kézben az Internetet, eddig a háttérből futtatták a közösségi oldalakat, most viszont a kormány nevében cenzúráznak minden nekik nem tetsző dolgot. Nem összeesküvés-elmélet, ez valóság, amit most elismert a kormány.

A Fehér Ház azt is kijelentette, hogy ha Twitterről kitiltanak valakit, akkor az összes közösségi oldald ki kellene hogy tiltsa azt a személyt. 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9794015/Critics-slam-White-House-Psaki-reveals-consulting-Facebook-flag-misinformation.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...