2021-05-24

Palesztin-szimpatizánsok zsidókra vadásznak Los Angelesben és megverik őket

 Los Angeles, KALIFORNIA: - Legalább 2 támadást rögzítettek kamerák. Az egyik egy vendéglőben történt. Először üvegekkel dobálták az embereket, majd lerohanták az éttermet és kiabálták hogy "Ki zsidó!? Ki zsidó itt?!". 

Egy Palesztin-támogató felvonuláskor történt a támadás. Ahogy elhaladt a karaván az étterem mellett, megindult a "m*cskos zsidó"-zás, verekedés (vagy verés) történt, egy személy aki nem zsidó származású, próbált közbeavatkozni, de a palesztin-szimpatizánsok őt is megütötték. 

A Los Angeles-i rendőrség gyűlöletbűncselekményként kezeli az esetet, aminek 5 áldozata volt. Az 5 ember megsérült a támadásban. 

A támadókat fekete ruhát viselő fehér férfiaknak írták le. 

Egy másik esetnél egy ortodox zsidót kergettek autóval. Az autón palesztin zászlók lobogtak. A férfinek sikerült elmenekülnie, viszont egy kamera felvétele bizonyítja az esetet. 

https://losangeles.cbslocal.com/2021/05/19/police-investigate-possible-jewish-hate-crime-attack-at-beverly-grove-restaurant/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...