2021-05-12

Fekete-fehér összetűzésből lett egy újabb országos balhé

 Egy fiatal fekete férfi mászkált egy fehér utcában, egy fehér férfi mondta neki hogy menjen máshová, és meg is lökte. BLM-es feketék kisebb tömege ment a férfi otthona elé tüntetni, megrongálták a házát, fenyegették, a férfi családjának el kellett menekülnie a házból.

Bár úgy van beállítva az ügy hogy szemét fehér rasszista zaklatta az ártatlan fekete férfit, de azért ez nem annyira egyszerű.

Az eset előtt pár nappal egy fekete férfi szexuálisan támadt egy ott élő nőre, később pedig szintén egy fekete férfi el akart rabolni egy csecsemőt.

Ezek után néhány nappal történt a fenti eset, miszerint az utcában élő fehér férfi ki akarta paterolni az utcából a feketét.

A fiatal fekete férfiről kiderült hogy nem igazán ártatlan bárány mert két bűnügyi eljárás is van folyamatban ellene, az egyik birtokháborításért, a másik állatkínzásért. Az ügy után a fekete férfit letartóztatták és elmegyógyintézetben helyezték el, mondva hogy nem ép elméjű annyira hogy elítéljék a két vádért és átlagos börtönbe csukják.

A fehér férfi - aki a hadseregnél kiképzőtiszt - elveszítette a videó miatt a munkáját. Kirúgták a hadseregtől.

Való igaz, hogy nem kellett volna meglöknie a fekete férfit, de mint később kiderült, talán jogos volt az aggodalma affelől hogy a fekete férfi rosszban sántikált, az előző két támadást tekintve, és azt hogy a fekete férfi ellen több eljárás is folyamatban volt.

Az ügyet tekintve a katona hibát követett el azzal hogy meglökte a fekete férfit, viszont egyértelmű hogy a színösszeállítás miatt az élete egy csapásra tönkrement.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9477515/Video-shows-moment-Army-Drill-Sergeant-flees-home-charged-shoving-black-man.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...