2021-03-11

Verik és ölik az ázsiai amerikaiakat - De kik és miért?

 A sajtó és a média mindenhol arról ír hogy a (többnyire kínai) ázsiai amerikaiakat folyamatosan fizikai támadás éri, verik őket, sőt, gyilkosságok történnek. Ez mekkora gyűlöletbűncselemény (ami tényleg az), és hogy ezt meg kell állítani. Ez egy helyzet most. De mi az amit kifelejt a sajtó és a média a történetből? Az elkövetőket, akik bizony nem rasszista náci konzervatívok, hanem fiatal afro-amerikaiak. Sőt, a sajtó, a média és a demokrata párt politikusai belehazudnak az emberek arcába és azt állítják hogy ez egy fehér-felsőbbrendűség ügy. Már hogy lenne ha az elkövetők feketék? 

Egyszerűen csak van egy helyzet, amihez a fehér amerikaiaknak és a konzervatívoknak úgy általában semmi köze, a Demokraták mégis megpróbálják rátolni az egészet az átlag fehér amerikaiakra, hogy ezzel a közvéleményt holmi Trump támogatók elen uszítsák és hogy politikai tőkét kovácosljanak az ázsiai áldozatokból.

Persze ez csak a szokásos rasszista ármánykodás amit a Demkoraták csinálnak. 

A vicc, hogy aki rákeres a hírekre, a rengeteg Demokrata hírportálon hiába nézi az ember hogy kik a támadók, nincs leírva. Viszont sok olyan cikket lehet olvasni amiben arról írnak hogy az ázsiai és a fekete közösség összefog az ázsiai áldozatokért. De ha a fekete közösség az ami veri és gyilkolja az ázsiai közösséget akkor hogy fognak össze és miért nem mondják ki hogy kik a támadók és hogy akarják megállítani a gyűlöletbűncselekményeket?

https://trends.google.com/trends/story/US_cu_HJJx1XcBAAAaxM_en

https://people.com/crime/arizona-man-killed-family-believes-anti-asian-hate-crime/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...