2021-03-20

Nagyot bukott a balliberális Washington Post - hamis idézeteket írtak és úgy tettek mintha Trumptól idézték volna

 A hamis idézeteket a Georgia-i telefonhívás sztorinak gyártották, persze szokás szerint névtelen forrásra hivatkozva. Mindenféle gyanús szövegeket írtak, és azt állította a Washington Post hogy azokat Trump mondta, viszont kikerült a telefonhívás rögzített változata és azokban semmi olyan nem szerepel amikről a Washington Post írt.

A december 23.-ai telefonhívás nem tartalmazta azokat a szavakat és kifejezéseket amik megjelentek a hírportál cikkeiben.

2 hónappal a cikkek után Georgia államtitkára nyilvánosságra hozta a telefonhívás hanganyagát. Kiderült hogy Trump egyáltalán nem mondott olyat hogy "találjatok csalást", sem olyat hogy "ha találsz, nemzeti hős leszel". 

Ezek helyett Trump csak azt mondta hogy valószínűleg történt sötét dolog a választásokon, illetve azt hogy "most az országban ez a legfontosabb ügy".

A Washington Post most fű alatt az összes cikkét átírta és törölte a hamis idézeteket.

Érdekesség, hogy a Washington Post két hónapon át állította azt hogy Trump bűncselekmént követett el, de az állítás a hamis idézeteken alapult amit a Washington Post talált ki...

És nem csak a sajtóról van szó. Úgy néz ki hogy a Georgia államtitkárság további hamis dolgokat szivárogtatott a WPostnak, amit ők tudtak is hogy nem igaz, mégis lehozták. 


https://www.foxnews.com/media/washington-post-correction-trump-georgia-votes-election

https://thefederalist.com/2021/03/16/washington-post-accuses-trump-of-a-crime-based-on-fabricated-quotes/

https://www.dailywire.com/news/washington-post-exposed-for-reporting-fake-trump-quotes-everything-you-need-to-know

https://townhall.com/tipsheet/katiepavlich/2021/03/15/the-washington-post-makes-a-major-correction-about-the-georgia-election-n2586279

https://www.theamericanconservative.com/articles/something-rotten-in-the-georgia-secretary-of-states-office/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...