2021-03-02

Crowderék újabb ijesztő dolgokat találtak, sok új cím ellenőrzése, rakás hamis címről érkezett szavazat

Kb. 1 héttel ezelőtt 17 címet elleőriztek le, egy nő neve két címen is szerepelt. Az illető nő 2016-ban a Clinton választási kamányban vett részt. Ami ijesztő, hogy Crowderék adása után valaki belemászott a hivatalos adatokba és megváltoztatta a nő címét. (Az már nem is meglepő, hogy a megváltoztatt cím sem valódi, a nő ott sem lakott soha.) A megye csak hétfőn elleőriz címeket, de valaki ketten este változtatta meg a címet. Ha nem hivatalos változtatás történt - már pedig úgy néz ki - akkor az a valaki adathamisítást követett el, ami bűncselekmény.

És nem ez volt az egyetlen változtatás, több címet is megváltoztattak. Valaki vagy valakik igen sokmindent változtattak kedd este. Ha nem a hivatal tette, akkor ki, vagy kik voltak azok akik bejelentkeztek a rendszerbe és címekkel variáltak?

További címeket is ellenőriztek a műsorban. Ezúttal csak Nevadában.

1. - A cím nem létezett, két épület volt és elvileg az utca közepén kellett volna lennie a lakcímnek.

2. - A cím nem létezett, mert nem volt olyan számú ház az utcában.

3. - Ugyanaz a helyzet, nem létező házszám az utcában.

4. - Üres telek.

4./2. - A címet megváltoztatták idő közben a rendszerben, az új cím létezett, de a nevet nem ellenőrizték le hogy egyezett-e a szavazólapon szereplővel.

5. - Egy bokros terület egy kerítés mellett.

5./2 - A cím megváltozott hirtelen. Az új cím egy idősek otthona lett.

6. - Szintén nem volt épület azon a lakcímen.



Frissítés: 

Crowder felhívta a hivatalt és utánajárt a dolgoknak. A felelős hivatalnok csak hebegett-habogott, nem tudott válaszolni semmire a 40 perces telefonhívás alatt. Úgy tett mintha nem értette volna a kérdéseket, mintha nem értette volna hogy több ezernyi hamis lakcímről szavatak emberek. A végén csak annyit mondott hogy akár hamis a cím, akár érvénytelen a szavazat, akkor sem lehet azt hivatalosan érvényteleníteni, mert csak...

Magyarán nem létező emberek, nem létező címekről szavaznak, és az beleszámít az eredménybe. Bár Crowder nem mondta ki hogy a Demokrata pártra szavazott a több ezer nem létező címen élő nem létező ember, de utalt rá a műsorában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...