2021-03-09

Biden lassan már 2 hónapja elnök, de a beiktatása óta még egyszer sem tartott sajtótájékoztatót, +lekeverték egy nyilvános élő adásból, nincs évértékelő sem

Sajtótájékoztatót nem tartott, az ok valószínűleg az, hogy a Biden mögött álló emberek és a pártja nem bíznak abban hogy tudna válaszolni, és hogy még a legegyszerűbb kérdéseken is összezavarodna.

Legutóbb Biden beszélt élő adásban egy nyilvános Demokrata megbeszélésen, majd azt mondta hogy "szívesen válaszolok kérdésekre", de amint ezt kimondta, lekapcsolták a képernyőről és megszüntették az élő adást. 

Az évértékelő az, amit minden elnök megtart és beszédet mond, minden év elején. Az új elnökök ezt mindig megteszik, pár nappal a beiktatásuk után. Idén ez is elmaradt, Biden nem mondott évértékelő beszédet. Az elnökök beiktatása után 1977 óta! nem maradt el egyszer sem. Biden nem mondott beszédet, mert valószínűleg a pártja nem engedte meg neki. 

https://www.foxnews.com/media/biden-press-conference-43-days-office


Videó Biden lekeveréséről:

https://www.facebook.com/BenSwannRealityCheck/posts/4002197366511850



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...