2021-03-11

A George Floyd tárgyalás el lett halasztva, az esküdtszéki tagok kiválasztása miatt

Mivel ez törvényileg sorsolva történik minden esetben, így felmerül a kérdés hogy mi ez a kiválasztás dolog. Elvileg nem lehet válogatni, az megy esküdtszéki tagna akit kidob a gép, nincs csere-bere. De ebben az esetben valami titokzatos oknál fogva mégis válogatás van a hírek szerint.

Ami még ennél is súlyosabb, hogy az egyik esküdtszéki tag már jelezte hogy fél, azt mondja hogy hogy ha kikerül a neve, akkor a BLM meg fogja tudni hogy ki ő, hogy rá gyújtják majd a házát, a feleségét és a gyerekeit is megtámadhatják, stb. Ilyen helyzetben pedig hogy lehetne helyesen dönteni? Így akkor is el fogják ítélni a rendőrt ha amúgy az esküdtszék szíve szerint felmentené. Hiszen ki akarná hogy a döntése miatt a BLM levadássza őt vagy az egész családját? 

Egyre inkább úgy tűnik hogy ebben az ügyben a tárgyalás nem hoz fair ítéletet, ugyanakkor a BLM ország szerte várja hogy mikor indíthatja a zavargásokat és az erőszakot.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...