2021-02-17

Kínos helyzetben egy Trump-ellenes szervezet, 2 tucat fiatalkorúnál próbálozott a szervezet egyik vezetője

 A Lincoln Project nevű szervezet a saját leírása szerint azért jött létre 2019-ben, hogy elmozdítsák Donald Trumpot az elnöki székből és más személyt tegyenek a helyére. A szervezetnek voltak már botrányai korábban is, de a mostani az eddigi lekínosabb, de annyira, hogy a szervezetnek muszáj volt nyilatkoznia róla a saját Twittercsatornáján is.

A szervezet vezetője ellen most szexuális zaklatás és fiatal fiúknál "bepróbálkozás" a vád. A legfiatalabb egy 14 éves srác. Nem 1, nem 2 és nem 3 áldozatról van szó, hanem legalább 24-ről. 

Ami még érdekesebb, hogy a hírek szerint a szervezeten belül már korábban is tudtak az ügyről, volt aki már 11 hónapja is tudott róla, épp csak most szivárgott ki az információ.

A Twitteren a Lincoln Project azt írja, hogy vizsgálódnak és nyomoznak az ügyet illetően, amit kiegészítettek azzal hogy mennyi követőjük van és mennyi reklámpénzt csináltak. Ami arra utal hogy tartanak attól hogy az egész szervezet megszűnhet a durva botrány miatt. 

Ami nem csoda, hiszen vannak akik már elkezdték elhagyni a süllyedő hajót. Többek az MSNBC tévécsatorna egyik politikai személyisége is úgy döntött hogy bár korábban sűrűn hívta meg a szervezet prominens tagjait a műsorába, innentől kezdve nem hívja meg őket.

https://redstate.com/jenvanlaar/2021/02/15/breaking-second-underage-victim-of-the-lincoln-projects-john-weaver-comes-forward-n327643

https://www.foxnews.com/media/msnbc-host-lincoln-project-brian-williams-guests

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...