2021-02-15

A Pentagon parancsot adott a hadsereg "szélsőségesítlenítésére"

 Persze csak egy oldalról, kettősmércével. Valójában csak arról van szó hogy aki túlságosan kedveli Trumpot és a hazafias dolgokat, attól akarnak igazán megszabadulni, ami viszont érdekes lesz, mert a hadsereg fele Trump támogató. A Petangon természetesen ezt nem mondta ki, és a szokásos "fehér nacionalizmust" említik, de elég egyértelmű hogy nem erről van szó. 

A valóság az, hogy majd ők mondják meg hogy ki a szélsőséges, és hogy ki a szélsőséges az abból áll hogy ki megy szembe a Demokrata párt narratívájával. Persze ezen az alapon több mint a fél hadsereget leszerelhetik, mert a katonák több mint fele inkább Trump támogató/konzervatív mint Demkorata szavazó.

Ha valójában a rasszistáktól akarnának megszabadulni, akkor az összes BLM támogatót is kirúghatnák a hadseregből, ami persze nem fog megtörténni.

Eleve kínos az ahogy a Pentagon eljátssza hogy nem rasszista. Szerbiát leszámítva hány fehér ország ellen folyttak háború az elmúlt 75 évben? Egy ellen sem? Ölték az ázsiaiakat, "barna  embereket" a Közel keleten, feketéket Afrikában. Így elég kétmutató dolog előadni hogy a Pentagon antirasszista...

https://www.reuters.com/article/us-usa-biden-pentagon-extremism-idUSKBN2A335W

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...