2021-02-27

A kínai-amerikaiak megelégelték a balliberálisok rasszistázását és elkezdtek vele szembemenni

 A kínai-amerikai csoport nyilatkozatot tett amiben elutasítják a balliberális "kritikus faji teóriát". A teóriát "gyűlölködőnek és megosztónak", illetve "manipulatív átverésnek" hívák. Azt mondták hogy a társadalmat ez megfertőzi és meg kell állítani.

A "kritikus faji teória" már mindenhová beférkőzött, a munkahelyekre és az oktatási intézményekbe is, ahol "antirasszizmus, sokszínűség, egyenlőség és befogadás" néven jelenik meg, de valójában egy "rasszista, elnyomó, diszkrimináló és megosztó" ideológia.

A kínai-amerikai szervezet elmondta, hogy a "kritikus faji teória" azt tanítja hogy az embereket a fajuk szerint kell felosztani, hogy a feketék el vannak nyomva, hogy minden fehér elnyomó, és hogy emiatt nem egyenlőek, hanem minden igazságtalan és rasszista.

A szervezet tovább ment és azt mondta hogy ez a munkahelyeken és az iskolákban a fehér dolgozókat és diákokat "sokszínűség tréningre" kényszeríti, ahol be kell vallaniuk hogy ők az elnyomó rendszer részesei.

Az egyik kínai származású szülő elmondta hogy ez a fajta tanítás a Mao féle véres kulturális forradalomra emlékeztet.

A szervezet felhívta a szülők figyelmét a jelenségre, a "kritikus faji teória" létezésére, hogy álljanak ellen és hogy a gyerekeiket védjék meg ettől.

"Gyorsan kell lépni, mert az agymosás gyorsan terjed" - jelentette ki a szervezet. "Ne bízz vakon az iskolákban és a tanárokban."

Jelenleg 3,8 millió kínai származású lakos él az USA területén.

https://www.foxnews.com/us/chinese-americans-mobilize-against-critical-race-theory

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...