2021-01-11

Letiltotta a Facebookot és a Twittert egy Idaho-i Internet-szolgáltató

 Az Internetszolgáltató azzal magyarázta a weboldalak letiltását, hogy sorra kapták a telefonokat arról hogy a Facebook és a Twitter cenzúrázza a felhasználóikat, és mivel a cenzúrát elfogadhatatlannak tartják, így a cenzúrázó oldalakat letiltották. A felhasználók kérték a szolgáltatót hogy tiltsa le az oldalakat, majd az meg is tette.

Természetesen felháborodás lett belőle, mert hát a szolgáltató nem tilthat le oldalakat, mert az cenzúra lenne és az nem legális a "Net Neutrality" törvény törvény miatt.

(Egy cég nem cenzúrázhat egy másik céget ami cenzúráz, mert az illegális hogy cenzúrázza azokat akik legálisisnak mondják azt hogy ők cenzúráznak. Vagy csak arról van szó hogy aki konzervatív az nem cenzúrázhat balliberális oldalakat, de a balliberálisok cenzúrázatják a konzervatívokat. Rendkívül nagy egyenlőség és demokrácia ez...)

https://www.ktvb.com/article/news/local/idaho-internet-provider-blocks-facebook-and-twitter/293-867cc22b-fb90-4142-a296-8d800d2a03fb


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...