2021-01-23

Bajban a szélsőbal, kezd lecsapni rájuk a karhatalom online, sajtó- és médiaökle

A  héten volt néhány szélsőbaloldali tüntetés, a sajtó beléjük állt, a Twitter egy fogta magát és elkezdte letiltani a fiókjaikat. A szélsőbal egyik "főhadiszállásának" is annyi, egy könyvesboltnak, aminek Twitteren 16.800 követője volt. Egy másiknak 30ezer követője volt, egy harmadiknak 11ezer követője. Sorra tűnnek el a szélsőbalos Twitter fiókok.

A Demokrata párt kihasználta őket, de mivel már nincs szüksége a szélsőbalra, így most a szélsőbalos szervezetek, személyek, de még a szélsőséges dolgokat mondó liberálisok is bajba kerülhetnek. Ironikus, hogy most azokat cenzúrázzák akik pár hónapja még cenzúrát követeltek.




A New York Times vendég-újságírója Mike Pence meglincselését javasolta

A Will Wilkinson nevű szerző a Twitteren azt írta, hogy "Ha Biden valóban egységet akarna, akkor meglincselné Mike Pence-t." Később törölte a Tweet-et és mondta hogy hibázott.

Ugyanakkor érdekes módon a férfit kirúgták a New York Times-tól. A sajtó fejesei is megszabadulnak majd a szélsőségesen viselkedő beosztottjaiktól, csak hogy hűtsék a kedélyeket a Demokrata kormányzsának?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...