2021-01-20

Az USA-ban legalább 55 ember halt meg eddig röviddel az után hogy beoltatta magát

Több esetben pár napra rá haltak meg a beoltottak.

Például egy "Moderna" vakcinával beoltott 66 éves férfi álmos volt, majd másnap már holtan találtak rá. Habzott a szája, így valószínűsíthető hogy negatívan reagált az immunrendszere az oltásra.

Egy másik esetben egy Pfizer-BioNTech vakcinával beoltott 93 éves férfi az oltás után rögtön elálmosodott és 2 órával később már halott volt.

A halálesetek mellett 96 halálközeli egészségügyi problémát is jelentettek a vakcina beadása után, 24 végleges egészségügyi lebénulást, 225 kórházba szállítást és 1388 sürgősségi ellátást.

Egy 56 éves egészségügyi dolgozó férfi nagyon reklámozta az oltást és alig várta hogy beoltsák. 16 napra rá, meghalt. A felesége azt mondja hogy egyértelműen az oltás okozta a halálát, mivel a férje rendkívül egészséges volt az oltás előtt. 

Norvégiában már kiadtak egy közleményt, hogy a túl idős, túl gyenge emberek ne oltassák be magukat mert veszélyes lehet rájuk nézve.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...