2021-01-03

A konzervatívok kezdenek elpártolni a rendőrségtől

 A BLM és szélsőbaloldali tüntetések és a rendőrség szétzúzása és költségcsökkentése ellen folyamatosan tiltakoztak a konzervatívok, sőt több ezer fős rendőrpárti felvonulásokat is szerveztek. A jelenlegi helyzet viszont változásokat hozott, a rendőrség egyre inkább zargatja az embereket, nem csak a maszkviselés miatt, hanem a karantén okán, a kisvállalkozókat letartóztatással fenyegetik, az alkotmány-ellenes korlátozásokat betartatják. És persze a konzervatívok csak addig támogatják a rendőrséget, amíg a rendőrök nem sértik az alkotmányos jogokat. Mivel most jogellenes rendelkezéseket tartatnak be, így ellenük fordult a konzervatív tömeg.

Eldobálják a rendőrpárti zászlóikat, nem támogatják tovább a hatóságokat. 

Oregon államban Trump-párti lezárás-ellenes tüntetés volt, de a rendőrség gumilövedékessel kezdett lövöldözni a konzervatívokra.

A rendőrség elárulja a konzervatív támogatóit, de így egyedül fognak maradni. A szélsőbal utálja őket, a Demokraták utalják őket, és ha a rendőrök nem hagyják abba amit tesznek, akkor a konzervatívok is teljesen szembefordulnak majd velük. 


 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...