2021-01-08

A Facebook törölte a WalkAway mozgalom oldalát, több mint fél millió követője volt

 A Walk Away Mozgalom lényege és tagjai többnyire volt demokraták és baloldaliak, akik otthagyták a Demkorata pártot, a baloldalt, a balliberálisokat, stb. Tagjaik között rengeteg az LGBT/LMBT, feketék, hispánok, akik belefáradtak a liberálisok hazugságaiba.

A Walk Away mozgalom Facebook oldalán 500ezernél is több követőjük volt, valóban hatalmas mozgalomról van szó. Több ezer fős rendezvényeket tartottak a választások előtt.

A mozgalom vezetője egy volt demokrata, meleg férfi, aki rendkívül aktívan, tisztességesen és gerincesen áll ki a követőiért, a tiszta választásokért.

Most őt és az egész mozgalmát törölte Zuckerberg, több ezer ember videóban mondta el hogy hogyan hagyták ott a balliberális oldalt, és most az összes videó is eltűnt, egyetlen kattintással.

A személyes fiókját is törölték, és nem csak az övét, hanem a tucatnyi fizetett alkalmazottaiét is, akik részt vettek a mozgalom szervezésében.

https://www.washingtontimes.com/news/2021/jan/8/brandon-straka-500k-strong-walk-away-page-banned-b/

https://www.washingtonexaminer.com/news/conservative-walk-away-facebook-page-removed

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...