2020-11-20

Giuliani sajtótájékoztatója választási csalás ügyben

Pittsbourg: 15.000 ember döbbent rá, hogy valaki már leszavazott a nevükben. A tanúk eskü alatt fognak nyilatkozni a bíróság előtt.

60 szavazat-figyelő is tanúskodik hogy nem engedték oda őket hogy figyeljék a szavazatszámlálást. Ők is eskü aladt fognak tanuskodni. 50-60 éven át nem volt ez probléma, de idén valamiért tömegesen zárták ki a szavazat-számlálás megfigyelőket az eseményről. Még a demokrata megfigyelőket sem akarták odaengedni, attól tartva hogy némelyik őszinte lesz és nem fogja szó nélkül hagyni. Ami például Michigan-ben meg is történt, ott egy tisztességes demokrata vallja eskü alatt hogy a szeme láttára csaltak. És nem ő az egyetlen Demokrata aki vallomást tett.

Mások eskü alatt vallják hogy utasítást kaptak fentről hogy dátumozzák vissza a szavazólap-borítékokat hogy ezzel érvényesítsék az érvénytelenné vált szavazatokat. Ami szintén bizonyíték a csalásra.

Detroiti tanúk eskü alatt vallják azt is, hogy a választások utáni nap hajnali 4:30-kor egy ételhordó teherautó állt meg a számlálóhelyen. Odamentek az éhes emberek akik a szavazatszámláló helyen voltak, de meglepődtek mert étel helyett egy rakás szavazatot hozott a teherautó. Sok-sok ezer szavazatot hozott. A szavazatok kukákban, papírzacskókban és kartondobozokban voltak. 

Ez akkor történt amikor úgy hitték hogy már minden Republikánus szavazat-figyelő hazament. Ami majdnem igaz volt, a többségük már nem volt ott, kettőt kivéve. Amit láttak az az volt hogy minden szavazat, kivétel nélkül, mind Biden-szavazat volt. Semmi nem volt a borítékokon amikben beérkeztek a szavazat-számláló épülethez (ami érvényes szavazatoknál elképzelhetetlen). 60ezer és 100ezer közötti szavazatról van szó. Sokat nem 1x, nem 2x, hanem 3x-4x is megszámoltak. Ezt 3 ember állítja eskü alatt. Ami persze már bőven elég volt ahhoz hogy átfordítsák az egész államot. 

Wisconsinban is hasonló helyzet volt, egyáltalán nem engedték a szavazat-figyelőket a számláláshoz. Wisconsinban csak az kaphat szavazólapot aki külön kérvényezi, ez a törvény. Legalább 2 államban viszont kérvény nélküli szavazatok vannak. 60ezer 1 megyében, másik 40ezer egy másikban. Ez még külön-külön is bőven elég volt ahhoz hogy átforduljon az állam, mert csak 20ezer a különbség. A számlálásnál nem voltak vizsgálók, illetve rengeteg a visszadátumozott boríték is. Több ezerről van szó. Sőt, sok a túlszavazás is. (Magyarán több mint a regisztrált szavazók 100%-a szavazott, vagy valakik többen, vagy olyanok is szavaztak akik nem voltak rá jogosultak. Tömegesen.) Több szavazókörzetben 150-200-300%-os! résztvétel is volt.

Detroit szavazóköreinek 2/3-adában nagyon súlyos túlszavazás volt, ezért most ott a szavazatokat nem is érvényesítették hivatalosan. (Amiért a hivatalnokok kapják a fenyegető leveleket szélsőbaloldali szerezetektől és személyektől.)

2-3x annyi szavazat volt, mint ahány regisztrált szavazó élt ott. Sőt, van olyan körzet ahol kétszer annyi szavazat érkezett, mint ahány ember ott él! 

Georgia államban is ugyanaz a helyzet. Ott is hamarosan indulnak a bírósági perek. Atlantában senkit nem engedtek a szavazat-számlálás közelébe. A megfigyelőket kitiltották. Számos duplán szavazó, rengeteg az államon kívülről szavazó is. Fenyegetés és szavazat-megváltoztatásra is vannak biztonyítékok.

Arizona-val kapcsolatban is jön a bírósági per.

Új-Mexikóban szintén rengeteg felmerült vád van a szavazással kapcsolatban.

Rengeteg tanú van, rengeteg bejelentés, és folyamatosan futnak be a bejelentések és tanúk állítják hogy eskü alatt hajlandóak vallani a csalásokról.

A szavazatszámláló program pedig Venezuela-i, aminek a működéséről szintén van eskü alatt valló tanú, aki egy Venezuela-i belsős aki nagyon közelről ismeri a szoftvert. Videóbizonyítékok vannak arról hogy mennyire könnyen hackelhetőek ezek a szavazógépek. 

Matematikai bizonyítékok is vannak arra hogy a Trump szavazatok eltűntek a rendszerből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...