2020-11-20

Georgia-i újraszámlálások, az újraszámláláson is egyértelműen csalás történt

 Akik jelen voltak a szavazatszámlálásnál, 9 ember eskü alatt vallotta és vallja hogy tömegével futottak be a gyanús szavazólapok, úgy néztek ki mintha nem is emberek töltötték volna őket ki, sehol egy gyűrődés, sehol egy túljelölt vonal, tökéletes kitöltés, mind ugyanolyan feketén kitöltve, mintha csak géppel jelölték volna be, vagy valamilyen bélyegző féle dologgal.

Volt hogy 500 -as pakk érkezett egyszerre, kizáróan MIND Biden szavazat volt.

Volt hogy úgy érkeztek be hogy össze sem voltak hajtva, ami elég érdekes, mivel hosszú, nagy lapokról van szó, amit borítékban küldtek vissza a szavazók. Tehát nem lehetséges hogy ne legyen rajtuk hajtás és hogy ne legyenek borítékban.

Úgy néztek ki mintha nem kitöltve lettek volna, hanem frissen nyomtatva, még a politikusok melletti bejelölések is.

Nem volt a szavazólapokon semmi arról hogy honnan érkeztek.

Ezeknek a szavazatoknak a legalább 98%-a Bidenre érkezett szavazat volt. 

Sőt, mindig mondták hogy kire érkezett a szavazat. Volt hogy olyan is történt hogy bár Trump nevét mondták ki, de a Biden dobozba tették a szavazólapot. (Tehát Bidennek számolták a Trump szavazatokat is.) 4 szavatszámálónál is folyamatosan ezt látták. Amikor a szavazó-biztoshoz mentek ezt elpanaszolni, akkor üvöltözni kezdtek velük az esetet jelentőkkel.

Mindemellett már 3 nagy adag olyan szavazatot találtak, ami el volt tűnve és a végén Trumpot erősítették. Vajon ki tüntette el őket ilyen sokáig?



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...