2020-11-20

Álrasszizmus, öntámadás

 NEW YORK: Egy férfit tartóztattak le a hatóságok hamis bejelentés miatt. A 18 éves fekete vádlott bejelentést tett hogy rasszisták összefestékszórózták az autóját, olyan feliratokkal mint "KKK", "éljen Trump", BLM-ellenes feliratok is voltak és még horogkereszteket is felfestettek az autójára, meg cukrot öntöttek a benzintakba. Mindezt a választások előtt pár héttel.

Gyűlöletbűncselemény miatt indult nyomozás, a helyi Republikánusok nagy bajban voltak mert őket hibáztatták a "rasszista támadásért".

Aztán a választások után kiderült hogy a fekete férfi saját maga festékszórózta össze az autóját, és ő öntötte a cukrot a saját kocsija benzintankjába. Videófelvétel is bizonyítja az esetet. Most 7 év letöltendőt is kaphat. Nem csak azért mert hamis bejelentést tett, de azért is mert korábban jogosítvány nélküli vezetésért és illegális fegyverbirtoklásért is elkapták, így már hatványozott büntetést fog kapni.

https://www.washingtonexaminer.com/news/man-charged-with-felony-after-police-discovered-he-spray-painted-racist-and-pro-trump-messages-on-his-car

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...