2020-11-20

A nagy közösségi oldalak mondják meg hogy mik a hírek és mindenki le tudnak nyomozni

 A választások óta kiderült hogy a választások eredményét is a közösségi oldalak akarják megmondani, nincs hivatalos eredmény, de ők mégis azt mondják hogy az győzött akit ők kedvelnek és a másik veszített, ők mondják meg hogy van-e választási és szavazási csalás az USA-ban, van, de letagadják, aki azt meri mondani hogy van, azt vagy kitiltják és törlik, vagy - például Trump elnök esetében - minden posztjára ráírják hogy nem igaz amit mond mert "független szakértők cáfolták", vagy azt írják rá hogy "nincs csalás az USA választási rendszerében".

Mellesleg az is kiderült hogy például a Twitter bárkit le tud nyomozni, a felhasználók tudta nélkül olyan információk birtokában vannak hogy minden felhasználót bárhol megtalálnak, a lakcímet is beleértve.

Marc Zuckerberget kérdezte a szenátus hogy mi ezzel a helyzet és hogy hány embert nyomoztak le eddig, Zuckerberg elismerte a dolgot, de  nem válaszolt arra hogy hány ember lakhelye és személyes adatai után nyomozott eddig a Facebook.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...