2020-10-22

Valaki fenyegető leveleket küld Trump támogatóknak, a rendőrség nyomoz

Milford, NEW HAMPSHIRE: - A hatóságok egyelőre még nem találták meg azt a személyt aki fenyegető leveleket küldözget azokra a címekre ahol Trump kampánytáblák vannak kitéve. A levelekben az áll, hogy ha nem szedik le a háztulajdonosok a Trump feliratokat, akkor rájuk gyújtja az illető a házat.

A levél ezzel kezdődik:

"Kedves szomszéd! A csoportunk látja hogy Trump támogató vagy. A címed felvettük a célpont-listánkra és támadni fogunk ha Trump nem veszít a választásokon."

Majd azzal folytatódik a szöveg, hogy jobb ha magas biztosítást kötnek a házra, miben benne van a tűzkár-biztosítás is.

A helyi rendőrség azt nyilatkozta hogy több másik nyíltan Trump-támogató ház is megkapta ezt a levelet. Azzal fenyegetőzni hogy valakikre rágyújták a házat az súlyos bűncselekmény, és mivel a postán keresztül tették, így szövetségi ügy is.

Ez nem az első ügy ahol Trump támogatók hasonló fenyegető leveleket kaptak a címükre.


https://www.wmur.com/article/police-investigate-threatening-letters-sent-to-trump-supporters/34418916

https://thehill.com/blogs/blog-briefing-room/news/522017-police-in-new-hampshire-investigating-threatening-letters-sent


Ugyanezeket a leveleket több másik településen és városban is látni lehet. Több állammal messzebb, Kansas City-ben is megjelentek a postaládákban.

https://www.lawenforcementtoday.com/union-chair-says-fliers-with-threats-of-violence-home-destruction-and-civil-war-being-left-in-mailboxes-of-trump-supporters/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...