2020-10-27

Nagyüzemi szavazatvásárlás és választási csalás Texasban

 TEXAS: - Egy Texas-i nő összegyűjtött szavazatokat idegenektől, ami az államban illegális, mert azt kizárólag csak családtagok tehetik.

Előtte a szavazókat befolyásolta is a nő, mondta nekik hogy hogy és kire szavazzanak, ami szintén illegális.

Majd ajándékot is adott a szavazóknak, ami törvényellenes.

A nő a videóban azt is elmondja hogy addig 1800 szavazólapot gyűjtött így, és hogy összesen 7000 szavazatról van szó.

A videóban szereplő személy azt is elismeri hogy illegális, így a rejtett felvételen elmnondja hogy még négyszemközt is tart attól hogy elmondja valakinek hogy mit csinál, mert tudja hogy börtönbe is kerülhet érte.

Továbbá elmondja hogy régebben a most is induló jelöltnek dolgozott, de kilépett tőle, és így papíron már nem neki dolgozik, csak "embereknek segít szavazásban". Viszont a képviselőtől kapott 2500 dollárt hogy ajándékokat vegyen belőle a szavazóknak. Épp csak krumplit nem osztogatott nekik, de a videóban elmeséli hogy sálakat, zoknit, pénztárcát osztogat a szavazólapokért, elviszi őket ebédelni, meg sörözni. Szavazóbulit is szervez, barbeque disznósütést azoknak a szavazóknak akik úgy szavaznak ahogy "meggyőzi" (utasítja) őket.

Első szavazókkal sokszor aláíratnak egy papírt amin az áll hogy "segítség kell nekik a szavazóhelységben", majd egy illető bemegy velük és segít nekik a "megfelelő" helyre tenni az X-et.

A még sötétebb része a dolognak, hogy egy republikánus jelölt az akinek fű alatt dolgozik, de az embereket a demokrata pártra szavaztatja.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...