2020-10-25

Biden végleg visszabújt a pincébe, a kampányát berekesztette, újabb botrányok kerültek ki róla és a fiáról, újabb laptopok, teljes a hírzárlat

 Biden kampánystábja bejelentette hogy Joe Biden eltűnik és a szavazás napjáig nem is jön elő. Se kampányrendezvények, se TV-s szereplések, se interjúk, se semmi. (A legutóbbi nyilvános szereplésén véletlenül azt találta mondani hogy a kampánystábja kiépítette az eddigi legnagyobb választási csaló szervezetét. Persze csak félrebeszélt, de azért még így sokan ledöbbentek azon amit mondott. https://www.youtube.com/watch?v=BRZEs9BRGK4 )

A fiáról és róla újabb botrányos dolgok kerültek ki, videók is vannak, több lefoglalt laptop, az FBI vizsgálódik, van aki Bidenék ellen tanúskodna.

A közösségi médián tömegével törlik a fiókokat amik emlegetik a Biden ügyet. Anti-korrupciós Twitter fiókot is eltüntettek a moderátorok, 150ezer követője volt. A Twitter, Facebook a baloldali újságírókat is szétcenzúrázza, ha meg merik említeni a Biden sztorit. Ők meg csodálkoznak, mert eddig támogatták a cenzúrát a konzervatívok ellen, de most rájöttek hogy ők sincsenek biztonságban ha szembemennek a kötelező irányvonallal.

A sajtóban, médiában teljes a hírzárlat, nem hajlandóak írni a Biden korrupciós és egyéb ügyekről egy szót sem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...