2020-10-20

Biden hazudik - Állításával ellentétben nem áll mellette a Bojergyártók Szakszervezete

 Biden azt mondta hogy őt támogatja a Bojlergyártók Szakszervezete, de valójában ez egyáltalán nem igaz. Két bojlergyártó szakszervezet van az USA-ban, de egyik sem támogatja Biden megválasztását. Amelyikre Biden utalt az pont hogy Trumpot támogatja, a másik pedig senkit. A Trump-támogató szakszervezet rendkívül undorítónak tartja Biden hazugságát és hangot is adtak a felháborodásuknak.

Biden a saját szavaival ecsetelte hogy őt nagyon támogatja a szakszervezet, mert odament hozzájuk és leült velük tárgyalni, és ők támogatják a megválasztását. Ez persze nem történt meg. 

Majd Biden azt is nyilatkozta hogy korábban őt támogatták, de a szakszervezet szóvivője ezt is cáfolta. Ők korábban sem támogatták Bident.

A szóvivő elmondta hogy ők teljesen Trump mellett állnak, pont azért mert Biden programja teljesen szembemegy a szakszervezet és a munkásaik érdekeivel.

https://www.msn.com/en-us/news/crime/joe-biden-falsely-claimed-an-endorsement-from-the-boilermakers-union/vi-BB1aaWYb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...