2020-09-07

Újra akcióban a Facebook cenzorok - Kyle-t védeni tilos!

A Facebook a Kenosha-i önvédelmi helyzetet "tömeggyilkosságnak" minősítette. Hogy mikor vállalták át a hatóságok és a bíróságok munkáját a Facebook cenzorok, azt nem tudni.

De ha már ítéletet mondtak a srác feje felett, egyúttal elkezdték azt is hogy bárki aki a védelmébe veszi Kyle-t úgy járhat hogy a Facebook törli a posztot és megfenyegeti a fiókja letörlésével.

Kyle-nak nyitottak egy GoFundMe fiókot is, ahol ügyvédre gyűjtöttek volna neki, de természetesen azt is törölték a cenzorok.

https://www.breitbart.com/politics/2020/09/02/facebook-declares-kyle-rittenhouses-actions-a-mass-murder-wont-allow-posts-in-support

https://www.washingtonexaminer.com/news/facebook-bans-posts-in-support-of-alleged-kenosha-shooter-kyle-rittenhouse


Persze ez nem elég. Ha már benne voltak a Facebook cenzorok a törlésben, akkor a Portland-ben kivégzett hazafi barátait is törölték a közösségi oldalról. Őket is, és a szervezetet is aminek az áldozat tagja volt. Azt a szélsőbaloldali szervezetet viszont nem törölték a moderátorok aminek a gyilkoshoz volt köze.

https://thelibertarianrepublic.com/facebook-bans-friends-of-murdered-portland-man/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...