2020-09-17

Sorra tartóztatják le a gyújtogatókat a nyugati parton

 Több gyanúsítottat is elfogtak a keleti parti tűzesetekkel kapcsolatban. Az egyik férfit akit Oregonban letartóztattak kihallgatás után elengedték, majd a férfi mondhatni azonnal újra kiment terepre és 6 tüzet gyújtott, mielőtt újra elfogták. 

A Portland-i rendőrség nyilatkozata szerint az Ifj. Domingo Lopez nevű 45 éves férfi molotov koktélokat használt a tűzgyújtásokhoz.

Először szombaton tartóztatták le tűzgyújtási vádakkal, de egy gyors kihallgatás után rögtön el is engedték. Pár órával később újra elfogták mikor sorra gyújtotta az újabbnál-újabb tüzeket.

Bár egyre több forrásból hallani hogy a szélsőbal is benne van a gyújtogatásban amit még egy rendőr is állított ezt kamera előtt, ezt az információt azonban egyelőre még nem bizonyították. 

https://www.thetruthaboutguns.com/woman-with-a-gun-holds-oregon-arsonist-until-police-arrive/

https://www.dailywire.com/news/man-arrested-for-starting-wildfire-with-molotov-cocktail-gets-released-from-jail-starts-6-more-fires-police

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...