2020-09-21

Önvédelemre kényszerített, majd öngyilkosságba kergetett veterán

 Omaha, NEBRASKA: - Jake Gardner, 38 éves férfi (volt tengerészgyalogos, kétszer megjárta Irakot ahol meg is sérült), akire május 30.-án, 3 szélsőséges tüntető támadt. Vesztére nem hagyta magát megölni, hanem használta a legális fegyverét és meglőtte az egyik támadót. A támadója meghalt. A BLM követelte az ügyészségtől hogy a védekező férfit ítéljék el gylikosságért, kapják el, tartóztassák le. 

Az ügyészség persze követte a BLM követeléseit és fegyveres emberölésért vádat emelt a férfi ellen. A 38 éves nem ment be a rendőrségre, hanem másképp döntött. Inkább öngyilkosságot követett el.

A férfi állandó jelleggel kapta a halálos fenyegetéseket emailben, és telefonon is folyamatosan zaklatták.

A főbérlője felbontotta vele a szerződését, mert "nem akarta hogy az épületéhez zavargók jöjjenek vissza" és így a férfi elveszítette a kocsmáját, ebből kifolyólag a megélhetését is. A következő lépés az volt hogy a szabadságát is elvesztette volna. Ahelyett véget vetett az életének.

Röviden, egy férfi akire rátámadtak védekezett, majd a rendszer ellene fordult és inkább megölte magát, mert tudta hogy esélye sincs a BLM lincselést követelő tömegeivel szemben, ha az ügyészség is a szélsőségeseket támogatja.

Érdekesség, hogy az ügyészség úgy húzta rá az áldozatra a bűncselekmények vádjait, hogy a támadásról és védekezésről felvételek vannak az interneten, bizonyítva azt hogy a férfi semmi illegálisat nem követett el.

A zavargásokban a tüntetők sorra verték be az üzletek kirakatait. A férfi apja és ő ezt nem hagyták szó nélkül és ezért rájuk támadtak a zavargók. Ő kiabált a támadóknak hogy menjenek onnan, felhúzta a pólóját, mutatva hogy fegyvere van, de az sem ért semmit mert a földre vitték a férfit és valamilyen tárggyal ütni kezdték. Gardner akkor elővette a fegyverét és leadott két figyelmeztetőlövést, mire a két támadója elfutott. Ő fel akart kelni a földről, de a harmadik ráugrott, elkapta és fojtogatni kezdte hátulról. Ekkor ő fogta a fegyverét és hátralőtt vele, és abba a lövésbe halt bele a támadója. Teljesen egyértelmű és jogos volt az önvédelem.

A balliberális politikusok a halott férfi emlékét gyalázzák, olyanokat mondva rá hogy "fehér rasszista" volt (white supremacist), holott ennek soha semmilyen jelét nem adta, csak az apja védelmére kelt, majd megvédte saját magát. Egy irakot kétszer is megjárt sérült veterán volt, akit normál esetben hősként emlegetnének a politikusok.

https://www.foxnews.com/us/nebraska-bar-owner-charged-with-shooting-and-killing-protester-takes-his-own-life

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8753791/White-bar-owner-kills-day-meant-turn-killing-BLM-protester.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...