2020-09-14

Bloomberg százmillió dollárral támogatja a Demokrata Párt elnökjelöltjét, Joe Biden-t

 Michael Bloomberg milliárdos, New York város volt polgármestere százmillió dollárt költ vagyonából a demokraták elnökjelöltje, Joe Biden kampányának támogatására Floridában - jelentette be Kevin Sheekey, Bloomberg egyik tanácsadója újságíróknak vasárnap. 

Florida úgynevezett billegő állam, nem egyértelműen a demokratákra vagy a republikánusokra voksol, és elemzők szerint mind az újraválasztására készülő republikánus elnöknek, Donald Trumpnak, mind kihívójának, Joe Biden demokrata párti jelöltnek győznie kell Floridában, ha nyerni akar a november 3-i elnökválasztáson.

"Michael Bloomberg elkötelezett, hogy segítsen vereséget mérni Donald Trumpra, és ez meg is fog történni a billegő államokban" - nyilatkozta Kevin Sheekey az amerikai közszolgálati rádiónak NPR). 

Trump a Twitteren reagált az interjúra. "Azt gondoltam, hogy Mini Mike már végzett a demokrata politikával, miután csaknem kétmilliárd dollárt elköltött és az elnökjelölti viták történetének legrosszabb és legostobább teljesítményét nyújtotta" - írta az elnök. (MTI)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...