2020-08-11

Rendőrpárti tüntetések országszerte, verekedés, összecsapások, letartóztatások

 Fort Collins, COLORADO: - 3 embert tartóztattak le, mikor is a rendőrség mellett megtartott demonstráción megjelent a szélsőbaloldal is. A találkozásból összecsapás lett. Több volt a rendőrpárti demonstráló mint a rendőr-ellenes tüntető, emiatt nem esett nehezére a konzervatívoknak kiszorítani a szélsőbaloldaliakat. 

Csúnya verést kaphattak, ugyanis a cikk szerint videó van arról ahogy tucatnyi ember csapott össze egy árokban állva, az egyik konzervatív egy zászlórúddal szúrt egy fekete ruhás szélsőségest, míg egy másik konzervatív egy bottal püfölt egy másikat. 

Az verekedés akkor tört ki, amikor a BLM tagjai átmentek az utcán a rendőrpárti demonstrálókhoz.

https://www.denverpost.com/2020/08/09/fort-collins-back-the-blue-rally-arrests-fight/


Los Angeles, KALIFORNIA: - Több száz demonstráló jelent meg a "Mentsük meg Amerikát" felvonuláson Beverly Hills-ben. A FoxNews szerint 400 konzervatív volt a helyszínen, de más forrásokban lévő a videókat és képeket látva legalább ezren lehettek, sokan Trump zászlókkal. A rendezvényt több ismert fiatal konzervatív hirdette meg.

https://www.foxla.com/news/hundreds-of-demonstrators-join-rescue-america-rally-in-beverly-hills


Seattle, WASHINGTON: - Ezrek jelentek meg a rendőrtámogató gyűlésen. A szélsőbal bástyája meginogni látszik, ahogy a város lakossága hatalmas tömeggel vonult ki a város rendőrőrséhez hogy a a támogatásukról biztosítsák a hatóságokat. A fotókon jól látszik hogy rengeteg ember demonstrált. 

A szélsőbal is odament, igaz a videókból ítélve úgy tűnik hogy ők alig voltak néhány tucatnyian. De ha már odamentek, természetesen muszáj volt nekik elégetni egy nemzeti zászlót és zaklatták az ellentábort.

https://www.redstate.com/nick-arama/2020/08/09/the-silent-majority-silent-no-more-in-seattle-thousands-come-out-to-back-the-police-antifa-tries-to-cause-trouble/



Sioux Falls, DÉL DAKOTA: - Tömeg jelent meg a "Back the Blue" rendőrség támogató felvonuláson. Kb. 20 ellentüntető ment oda tiltakozni.




Forth Worth, TEXAS - Több mint 100 fős csoport tüntetett a rendőrség mellett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...