2020-08-14

Puskát fogott a rendőrre a Wisconsin-i tüntető

 WISCONSIN: - Egy rendőr elmondása szerint egy tüntető puskát fogott rá. A 23 éves tüntetőt letartóztatták, és több pontban is vádat emeltek ellene. A vizsgálat azt is kiemeli, hogy a fegyver töltve volt, sőt csőre volt töltve. A férfinél volt még 117 lőszer volt és egy 20 centis kés is.

Az eset akkor történt amikor megkérte a rendőr a tüntetőket hogy menjenek le az útról, de azok rögtön utána visszasétáltak az út közepére.

Többször is figyelmeztette őket, majd igazolni akarta a jelenlévőket, amit a tüntetők megtagadtak. A Matthew Banta nevű puskás tüntető ekkor beszólt neki hogy "Így védsz és szolgálsz minket?", majd eléállt és azt mondta neki hogy "Azt csinálsz amit akarsz, de mi akkor is tovább fogunk itt felvonulni."

Erre azt válaszolta neki a rendőr hogy ha nem mennek le az útról, akkor le lesznek tartóztatva.

A rendőr megfogta volna Banta karját hogy előállítsa, ekkor Banta visszalépett, majd ráfogta a rendőrre a puskáját. Közben el is esett, majd megrúgta a rendőr lábát. Felállt, de közben újra ráfogta a puskát a rendőrre. 

A rendőr már az életéért aggódott, de megmarkolta a puskás férfit a földre dobta és ott tartotta. Így a puska Banta alá került és így a továbbiakban már nem tudta ráfogni senkire.

https://bearingarms.com/tom-k/2020/08/13/protestor-pointed-rifle-at-cop/

https://www.theblaze.com/news/protester-pointed-loaded-rifle-waupaca


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...