2020-08-16

Proud Boys felvonulók összecsapása a szélsőbaloldallal (Michigan és Portland)

 Kalamazoo, MICHIGAN: - A Proud Boys (Büszke Fiúk) szervezet felvonulást tartott volna, de a végén csatározás lett belőle amikor a szélsőbaloldaliak megjelentek a helyszínen. A Proud Boys amerikai, Don't tread on me (Gadsden) és Trump zászlókkal érkeztek.

A cikkek elég érdekesek, már abból a szempontból hogy mennyire részrehajlóak.

A cikk állítása szerint gyűlöletcsoport, de azt persze nem tudni hogy kiket gyűlölnek. Vannak fekete, ázsiai és hispán tagjaik, de valószínűleg zsidó származású tagjaik is. Sőt, a weboldalukon cikk van közölve egy meleg tagjukról is.

Itt vannak az alapelveik felsorolva amiben semmilyen kitételt nem szabnak azzal kapcsolatban hogy kinek milyen lehet a származása vagy szexuális beállítottsága ha a tagjuk szeretne lenni.: https://proudboysusa.com/tenets/

Érdekesség, hogy a Google-ban nem lehet megtalálni a weboldalukat. Aki beírja hogy *proud boys website*, az csak a szervezetet szidó cikkeket kapja meg. A Duck Duck Go keresőben viszont első találatra dobja ki a weboldalukat. Persze ehhez hozzá kell tenni hogy ki vannak tiltva a Facebookról, a Twitterről, meg úgy nagyjából mindenhonnan. Tiltotta őket a PayPal, és valószínűleg az összes hitelkártya-cég is.

Visszatérve a cikkre, a cikk azt állítja hogy ők támadtak az ellenük tüntetőkre, holott a fotókon az látszik hogy ők sorban állnak nyugodtan és hozzájuk mennek oda mások verekedni.

Egy helyi templomi gyülekezet is tüntetett ellenük "anti-rasszista" címszóval, de elég érdekes ha közben a Proud Boys szervezet is antirasszista és mindenféle rasszú tagjuk van. 

Felmerül a kérdés, hogy ha a cikk állítása szerint "egymásnak estek baseball ütőkkel", akkor hogy lehet hogy a Proud Boys-ról készült fotókon nem látni botokat és baseball ütőket, illetve nem látni hogy ők bárkire támadtak volna, miközben a fotókon az ellentábor botokkal hadonászik és fenyegetőzik, sőt, lőfegyverrel vonulnak fel. Arról nem is beszélve hogy az összes fotón az látszik hogy a rendőrök az ellentábor tagjait tartóztatják le, és egyik fotón sem a Proud Boys szervezet tagjaival viaskodnak. A PB tagjainál kizárólag vékony zászlórudak voltak (amit a fotók bizonyítanak).

_

Portland, OREGON: Közben Portland-ban 80 BLM és szélsőbaloldali aktivista csapott össze 30 konzervatívval. Külön kínos ahogy a cikk "altrightozik", miközben a fotón egy fekete konzervatív Proud Boys tag látható. 


Fotók és egyértelműen hazugságokkal telenyomott cikkek:

https://nypost.com/2020/08/16/proud-boys-rally-sparks-violence-in-kalamazoo-michigan/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8631821/Protests-turn-battles-rallies-turn-ugly.html

https://www.detroitnews.com/story/news/local/michigan/2020/08/15/proud-boys-antifa-clash-downtown-kalamazoo/5591756002/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...