2020-08-30

A Fehér Ház előtt támadtak rá Rand Paul szenátorra és feleségére

"A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) vizsgálatát kérte Rand Paul amerikai republikánus szenátor, akit tüntetők zaklattak a Fehér Ház előtt csütörtök este, írja az MTI. A kentuckyi szenátor és felesége a republikánus elnökjelölt-állító konvenció utolsó napjának rendezvényén vett részt a Fehér Házban, ahol Donald Trump elfogadta pártja elnökjelöltségét.

Amikor Paul és felesége kilépett a Fehér Házból, hogy visszainduljon a szállodába, a Trump ellen tüntetők körülvették és fenyegették mindkettőjüket, a szenátor szerint halállal is. Az incidensről nyilvánosságra került videófelvételen az látszik, hogy a többi között azt kiabálták neki, mondja ki a nevét az afroamerikai Breonna Taylornak, aki Kentuckyban egy rendőri intézkedés közben halt meg."

https://index.hu/kulfold/2020/08/29/fbi_vizsgal_rand_paul_amerikai_szenator_tuntetok_zaklatas_feher_haz/

A legszánalmasabb az egészben, hogy a tüntetők nem tudták hogy Rand Paul volt aki lépett Breonna Taylor ügyében és törvénytervezetet írt. (Breonna Taylor Act) hogy másokkal ne történhessen meg hasonló. A törvénytervezetet meg is szavazták. A tüntetőknek köszönetet kellett volna mondania Rand Paulnak, ehelyett rátámadtak és megfélemlítették.

A Fehér házból kisétálók közül volt akit meg is ütöttek, illetve ki is raboltak.

https://reason.com/2020/08/28/rand-paul-breonna-taylor-rnc-protesters-say-her-name/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Közvélemény kutatás: - Joe Biden először zuhant 0 pontos támogatottság alá Maryland-ben (2022. január 4.)

 Alig két nap alatt Kalifornia után Maryland-et is elveszítette a Fehér Ház, ami annyit jelent hogy már abban az államban is többen tartják ...